Vágólapra másolva!
Pihenőt kapott a Byron Mitchell elleni félnehézsúlyú bokszmeccsre készülő Erdei Zsolt. A korábbi kétszeres világbajnok magyar elhagyta Philadelphiát, búcsúzóul állatkertbe látogatott és várost nézett.

Napi két kemény edzéssel készült Philadelphiában az elmúlt napokban Erdei Zsolt, így mielőtt útnak indult Atlantic Citybe, jutott két nap a feltöltődésre is.

Szombaton az Egyesült Államok első állatkertjébe látogatott a bokszoló, míg vasárnap a teljes Erdei Team egy hatalmas sétával, a Rocky-lépcső, valamint a Liberty Bell meglátogatásával búcsúzott el Philadelphiától - írta a sportoló menedzsmentje.

"Az én ötletem volt, hogy szeretnék ellátogatni az állatkertbe. Köztudott, hogy imádom az állatokat, a madarakat. Bevallom, bár sokat ismerek, az egzotikus madarak között is találtam olyanokat, amiket eddig vagy egyáltalán, vagy csak természetfilmben láttam. Láttunk hóleopárdot, galapagosi teknősöket, és más különleges állatokat is" - sorolta élményeit Erdei.

"Vasárnap aztán az egész csapattal együtt elmentünk, és sétáltunk egy hatalmasat Philadelphia utcáin, újra ellátogattunk a Rocky-lépcsőhöz és megnéztük a Liberty Bellt is. Aztán beültünk egy étterembe, és egy finom Surf and Turf elfogyasztásával zártuk az itt eltöltőtt sikeresnek ítélt hetet. Hétfőn Atlantic City felé vesszük az irányt, és folytatjuk a kemény munkát" - tette hozzá a magyar exvilágbajnok.