Vágólapra másolva!
Andy Murray kiosztotta édesanyját, aki a Twitter nevű közösségi oldalon udvarolt negyeddöntőbeli ellenfelének, Feliciano Lópeznek.

Judy Murray Delicianónak (finom, édes) keresztelte át a női teniszrajongók egyik nagy kedvencének számító Lópezt, és még a nyolcaddöntők előtt arról áradozott, milyen jó, hogy egy nap kétszer is láthatja őt a pályán. "Sok lesz ez a két meccs, nagyon sok, még a végén nyugtatóra lesz szükségem. Ó Deliciano... nagyon jól nézel ki. Mint mindig."

Egy másik üzenetben pedig azt írta, hogy vízálló nadrágot visz magával a meccsre, ami előtt megmossa vagy kivasalja a haját, hogy még csinosabb legyen. Murray, aki jó barátja Lópeznek, egy ideig szótlanul követte anyja udvarlását, aztán csúnyán kiosztotta. "Igazán befejezhetné már ezt a butaságot, okádnom kell ettől az ömlengéstől."

Forrás: AFP/Ben Stansall

Murray nem csak ezzel a mondattal égette le a korábbi tollaslabdázóval, Phil Reiddel élettársi viszonyban lévő anyukáját, de elmesélte azt is, hogy a wimbledoni torna előtt közösen edzett Lópezzel, és amikor meglátta, hogy édesanyja is feltűnt a pályánál, odakiabált a spanyolnak, "Feli, készítsetek egy közös képet, anyu gyönyörűnek tart téged", mire Judy elpirult, és hevesen ellenkezett a közös fotó ellen.

Murray és López szerdán lép pályára az elődöntőbe jutásért.