Vágólapra másolva!
Kisebb sérülésre hivatkozott David Haye, miután egyhangú pontozással kikapott Vlagyimir Klicskótól Hamburgban. A brit boszkoló szavai nem tűnnek üres kifogásnak a lábáról készült fénykép alapján.

A négy nehézsúlyú vb-övről döntő meccs után David Haye egy kisebb sérülést emlegetett: "Talán nem nyújtottam a legjobbamat, de mindent beleadtam. A jobb lábfejemre nem tudtam erősen támaszkodni, valami történt vele az edzésen. Azt reméltem, az adrenalin majd átsegít a fájdalmon, de nagyon kemény volt. Hihetetlenül frusztráló az egész." A Guardian szerint Haye kislábujja eltört pár héttel a mérkőzés előtt.

A brit mondatai nem is tűnnek magyarázkodásnak a sérült lábfejről készült fotó alapján, melynek megtekintését csak az ilyen látványra kevéssé érzékeny olvasóinknak ajánljuk.

Klicsko a negyedik vb-öv megszerzésével megvalósította az álmát, de még mindig leragadt kicsit a meccs felvezetésénél: "Minden övet megszereztem, kivéve azt az egyet, amely a testvéremnél, Vitalijnál van. Még mindig azt gondolom, Haye szégyenletesen viselkedett, az eredmény viszont magáért beszél. Azt mondta rám, túl óvatos vagyok, de ő óvatosabb volt majdnem mindenkinél, akivel eddig bokszoltam."

A már hét éve veretlen ukrán ugyanakkor dicsérte is ellenfelét. "Nagyon gyorsan mozgott, egyszerűen nem hagyott lehetőséget, hogy kiüssem, pedig azt reméltem, ez lesz az ötvenedik KO-győzelmem. Néhányszor ő is eltalált, de nem sérültem meg."