Vágólapra másolva!
A sanghaji világbajnokságon 200 méteres pillangóúszásban döntőbe jutott Biczó Bence nem elégedett, a középdöntőben búcsúzott Cseh László viszont nem elégedetlen a teljesítményével.

"Az első ötvenem sokkal jobb is lehetett volna, a második ötvenben is volt még, de van még alkalmam javítani" - mondta a vébét közvetítő Magyar Televíziónak Biczó, aki a hatodik legjobb idővel kvalifikálta magát a fináléba. "Phelpsből csak annyit láttam, hogy egy kicsit előbbre van, a döntőben majd harcolunk" - tette hozzá a mindössze 18 éves magyar úszó, aki élete első felnőtt vb-döntőjére készülhet.

A 200 pillangón Pekingben olimpiai bronzérmes Cseh László a tizenkettedik időt úszta a középdöntőben, így nem jutott a fináléba. "Csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy meglesz a döntő, de nem vagyok elégedetlen, mert tisztességesen felkészültem" - kezdte Cseh.

"A második ötvenem nagyon lassú volt, minimum egy másodpercet veszítettem ott, ha az nincs, akkor megvan a döntő. Annyira nem is fáradtam el, talán csak a karom egy kicsit. Sajnos nem ment olyan jól ez a kétszáz pillangó, lehet, hogy ez nem is az én számom, csupán egyszer összeállt, pont az olimpián, lehet, hogy ez egy égi jel. A 100 pillangót ugyanakkor nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy milyet tudok sprintelni."