Vágólapra másolva!
Napjaink egyik legjobb profi ökölvívója, Bernard Hopkins a helyszínen szeretné megnézni Erdei Zsolt és Tavoris Cloud mérkőzését, és szerinte nem lenne meglepő, ha a magyar bunyós győzne.

Greg Leon, Erdei amerikai tanácsadója a napokban interjút készített a szintén félnehézsúlyú Bernard Hopkinsszal, akit az Erdei-Cloud meccsről is megkérdezett. "Ez egy nagyon veszélyes mérkőzés Cloud számára. Nem meccsel túl sokat, Erdei pedig egy jó és ravasz ökölvívó. Nagyon várom ezt a mérkőzést, és egyáltalán nem lepődnék meg, ha Erdei megverné Cloudot" - mondta a 46 éves amerikai legenda.

"Nagyszerű lenne címeket egyesíteni, az én koromban ilyet még úgysem csinált soha senki. Meg fogom nézni ezt a meccset, oda fogok utazni, és talán megpróbálom elérni Lou DiBellát is, aki biztos fenntart majd nekem néhány helyet a szorító mellett, így közvetlen közelről követhetem az eseményeket" - mondta Bernard Hopkins.

A tervek szerint a december 31-ei szilveszteri gálán - magyar idő szerint január 1-jén - a főmeccs a félnehézsúlyú világbajnoki összecsapás lesz, a helyszín ugyanakkor még nem ismert. Erdei menedzsere, Christoph Hawerkamp úgy tudja, jelen állás szerint St. Louis vagy Anaheim jöhet szóba, de ez még változhat, mint ahogy a szerződés írásbeli rögzítése is várat magára. Ahogy Hawerkamp fogalmazott: jelenleg Erdei promótere (meccsszervezője), Lou DiBella és Cloud ügynöke, Don King tárgyal a részletekről.

Profiboksz.hu