Vágólapra másolva!
A hétvégi Miguel Cotto-Antonio Margarito bokszmeccset felvezető sajtótájékoztatón nem maradt el az ilyenkor szokásos szópárbaj. Margarito szerint Cotto úgy üt, mint egy kislány, Cotto viszont félne Margarito helyében attól a kislánytól.

December harmadikán, a Madison Square Gardenben ad egymásnak visszavágót a WBA nagyváltósúlyú világbajnok Miguel Cotto és kihívója, Antonio Margarito. A Puerto Ricó-i bunyós már régóta arról beszél, hogy kettejük 2008-as meccsén Margarito azért győzte le őt, mert szabálytalan bandázst használt, bűnözőnek nevezte ellenfelét, és közölte, hogy a hétvégi meccsen főleg a műtött szemét fogja támadni.

"Ez a fickó, aki mellettem ücsörög, bűnözőnek hívott engem. Nem tudom, miért mondja ezt, kettőnk közül nem én vagyok az, aki összeveri a saját családtagját" - nyilatkozta a mexikói bunyós, utalva arra, hogy 2009-ben Cotto összeverekedett edzőjével, aki egyben a nagybátyja is. "Ütheti nyugodtan a szememet, amennyit csak akarja, úgy üt, mint egy kislány, egy nagylégsúlyú nagyobbat üt nála" - tette hozzá Margarito.

Cotto erre így reagált: "Ha nem tudod, mi az, hogy bűnöző, nézd meg egy értelmező szótárban! A mexikói nép is szégyellheti a megmozdulásaidat. Majd meglátod, mekkorát is üt egy kislány, meglátod, hogy fog veled eljátszani ez a kiscsaj. Ez személyes ügy, de az érzelmeimet az öltözőben fogom hagyni."

Profiboksz.hu