Vágólapra másolva!
Február 18-án, szombaton lép ismét ringbe a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, Vitalij Klicsko, aki Münchenben Dereck Chisorával találkozik. Az ukrán óriást utoljára a brit Lennox Lewis tudta megverni, aki szerint honfitársa képes lehet a győzelemre.

Az egykori profiökölvívó-világbajnok Lennox Lewis úgy véli, honfitársa, a brit Dereck Chisora sokkolhatja a bokszvilágot február 18-án, mert képesnek tartja arra, hogy megfossza világbajnoki övétől a Bokszvilágtanács (WBC) bajnokát, Vitalij Klicskót.

A 43 győzelméből 40-et kiütéssel záró ukránt profi pályafutása során utoljára Lennox Lewis győzte le TKO-val, még 2003-ban - a másik vereségét Chris Byrd ellen 2000-ben szenvedte el, amikor vállsérülése miatt fel kellett adnia a mérkőzést.

"Vitalij nagyon jó, de Chisorának van esélye. Ha Klicsko kapna néhány komoly ütést, akkor bármi megtörténhetne" - mondta Lewis.

"Fantasztikus érzés ezt hallani egy nagy bokszolótól" - nyilatkozta Chisora, aki számára a szavak új erőt adtak a müncheni csatához.