Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán a londoni ezüstérem után sem hagy fel a kajakozással, sőt már beszélgetett Fábiánné Rozsnyói Katalinnal, akit szintén szeretne rávenni a folytatásra, mondta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

"Kulifai Tamásék nagyon szeretnék, ha még sokáig kajakoznánk együtt. Ők ugyan tíz-tizenkét évvel fiatalabbak nálam, de 34 évesen egyre inkább hajlok arra, ha ennyire akarják, hát folytassuk együtt egy darabig" - fogalmazott Kammerer.

"Kati nénivel volt egy érdekes beszélgetésünk a napokban: ő ült a motorcsónakban, szó szót követett, és megkérdezte, tényleg folytatom-e. Azt válaszoltam: igen, akkor, ha ő is. Erre azt mondta: rendben, folytassuk kölcsönösen. Abban maradtunk, októberben visszatérünk a dologra. Én mindenképpen maradok, most Kati néninél a labda" - mesélte az olimpiai bajnok kajakos.

Fábiánné korábban többször is elhatározta már, hogy befejezi az edzősködést (legutóbb októberben nyilatkozta ezt), de később mindig meggondolta magát. "Mert mindig megsajnálok valakit. Peking után ha Benedek Dalma nem jön oda, hogy én csak Kati nénivel tudom megcsinálni a következő négy évet, akkor én már nem vagyok edző" - mondta az [origo]-nak a 2011-ben adott interjújában.