Vágólapra másolva!
Vitalij és Vlagyimir Klicsko már az ökölvívás utáni életére készül, a fivérek ennek első lépésként úgy döntöttek, hogy háromezer példányban kiadnak egy exkluzív önéletrajzi könyvet, amelynek a vételára 3200 euró (912 ezer forint) lesz.

"Azt ígértük, hogy történelmet fogunk írni. Most átnyújtjuk" - olvasható a Klicsko testvérek nyilatkozata azon a reklámon, amelyen jól látható, hogy a kétméteres Vlagyimir és a 198 centis Vitalij mellkasáig ér a kiadvány.

A nehézsúlyú profi bokszot mintegy 15 éve uraló ukrán testvérpáros új könyve bőrborítású lesz, és a súlya példányonként 54 kilogrammot nyom majd. A könyvet Klicskóék művészi munkának tartják. Ennek megfelelően a 228 oldalas, 136 centi magas és 42 centi széles alkotás az ígéretek szerint csúcsminőségű anyagokból készül, tele lesz exkluzív fotókkal, és a két bokszoló eredeti, kőbe vésett aláírása is megtalálható lesz az összes példányban.

Forrás: www.klitschkobook.com

Az angol és német nyelven megjelenő, részben aranyozott betűkkel megírt ritkaságot elsősorban gyűjtőknek ajánlják, főképp, hogy az ára várhatóan még emelkedhet a jövőben.