Vágólapra másolva!
Vitalij Klicsko technikai KO-val védte meg WBC világbajnoki címét, miután a mérkőzésvezető a negyedik menetben leléptette kihívóját, az eddig veretlen Manuel Charrt. Klicsko egy balhoroggal úgy találta el, hogy Charrnak felszakadt a szemöldöke, pillanatok alatt tiszta vér lett az arca, emiatt vetettek véget a csatának.

Charr védekezésre berendezkedve kezdte a meccset, az első menetben csak az utolsó másodpercekben indított támadást, de ezzel nem tudta kizökkenteni az idősebbik Klicskót.

A második menetben hasonló volt a felállás, de Klicsko eltalálta a halántékán a németet, akire számoltak is. Charr nem menekült el, mint sokan mások, odaállt Klicsko elé, de a védekezés szinte minden erejét elvitte, és a negyedik menetben az ukrán egy balhoroggal eldöntötte a meccset.


Az ütéstől Charr jobb szemöldöke felszakadt, és a vér pillanatok alatt elöntötte az arcát, így a mérkőzésvezető az orvossal konzultálva beszüntette a meccset. Klicsko tehát technikai KO-val vette el ellenfele veretlenségét, és immár négy éve őrzi trónját. Charr nehezen viselte, hogy nem bokszolhat tovább, és hogy huszonegy győzelem után elszenvedte első vereségét, percekig őrjöngött és káromkodott, majd győztesként ünnepelte magát. Az eredményhirdetésre aztán lenyugodott, és már tréfálkozott is Klicskóval.