Vágólapra másolva!
Széles Sándor, Gyurta Dániel edzője megígérte Gyárfás Tamásnak, a Magyar Úszó Szövetség elnökének, hogy felhagy a káros szenvedélyével.

A Digi Sport Reggeli Start című műsorában szembesítették Gyárfás Tamást azzal a pletykával, amely szerint Gyurta Dániel edzője, Széles Sándor a kelleténél többször iszik alkoholt. Az úszószövetség elnöke próbált diplomatikusan fogalmazni: "Régóta lappangó probléma van körülöttük. Gyurta világklasszis, Széles világklasszis, de mindenkinek van gyengéje. És most az edzőre gondolok, aki Gyurta mellett Risztov olimpiai aranyában is óriási szerepet vállalt. Minden tiszteletem az övé tehát, de ne legyen káros szenvedélye!"

Riporteri kérdésre, miszerint az italozásra gondol-e, az elnök így válaszolt: "Én csak azt mondtam, hogy józanul kell mérlegelni a dolgokat. Nemcsak az eredményeit nézik meg egy edzőnek, hanem ha lemegy az uszodába, akkor példát kell mutatnia a gyerekeknek. Beszéltem Sanyival, és letette a főesküt, hogy változtat. Ez az ő és a magyar úszósport érdeke is. Meggyőződésem, hogy együtt fognak maradni Danival, vétek lenne, ha különmennének."