Vágólapra másolva!
Az első helyen kiemelt argentin Juan Martin Del Potro nyerte vasárnap az 550 ezer euró összdíjazású bécsi fedett pályás férfi tenisztornát, miután a döntőben két játszmában legyőzte Grega Zemlját.

A szlovén játékos a kvalifikációból jutott a főtáblára. A dél-amerikai teniszező pályafutása 12. ATP-tornagyőzelmét gyűjtötte be egyesben.

Eredmény, döntő:
Del Potro (argentin, 1.) - Zemlja (szlovén) 7:5, 6:3

A második helyen kiemelt cseh Tomas Berdych nyerte a 486 ezer euró összdíjazású, fedettpályás stockholmi tornát, ugyanis a döntőben három játszmában győzött az elsőnek rangsorolt francia Jo-Wilfried Tsonga ellen. Az összecsapás 2 óra 29 percig tartott, Berdych pályafutása nyolcadik ATP-tornagyőzelmét gyűjtötte be egyesben.

Eredmény, döntő:
Berdych (cseh, 2.) - Tsonga (francia, 1.) 4:6, 6:4, 6:4

Venus Williams nyerte a 220 ezer dollár összdíjazású luxembourgi keménypályás női tornát, miután a döntőben két játszmában győzött a román Monica Niculescu ellen. Az összecsapás egy óra huszonhárom percig tartott.

Eredmény, döntő:
V. Williams (amerikai) - Niculescu (román) 6:2, 6:3

Az olasz Andreas Seppi nyerte a moszkvai fedett pályás tenisztorna férfiversenyét, miután a döntőben három játszmában győzött a brazil Thomaz Bellucci ellen. Seppi harmadik ATP-tornagyőzelmét könyvelhette el egyesben.

Eredmény, döntő:
férfiak (673 ezer dollár összdíjazás):
Seppi (olasz, 2.) - Bellucci (brazil, 4.) 3:6, 7:6 (7-3), 6:3