Vágólapra másolva!
Komoly értékkel bíró ereklyék cseréltek gazdát szombat este a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának öltözőjében: Rafael Nadal a teniszütőjét adta Zlatan Ibrahimovic mezéért.

A tenisz-világranglista korábbi vezetője, a közismerten nagy futballrajongó, és nagy Real Madrid-szurkoló Nadal a PSG tulajdonosának meghívására érkezett a francia fővárosba arra a szombat esti bajnoki meccsre, amelyet a házigazda vívott a Reims csapatával. A teniszsztár a mérkőzés után az öltözőben találkozott a franciák svéd csatárával, Zlatan Ibrahimoviccsal.

Forrás: AFP

A csere a beszámoló szerint remek hangulatban zajlott, már csak azért is, mert a párizsi együttes 1-0-ra nyert, és bár a gólt ezúttal nem Ibrahimovic szerezte, így is ő vezeti kilenc találattal a bajnokság góllövőinek listáját. Nadal számára pedig azért is lehet különösen kedves hely Párizs, mert eddig - páratlan módon - hétszer diadalmaskodott a francia nyílt teniszbajnokságon, a Roland Garroson. A régóta sérült Nadal a legfrissebb hírek szerint a jövő évi első Grand Slam-tornát, az Australian Opent is kihagyhatja.