Vágólapra másolva!
Az interneten keresztül, a Facebookon adta hírül a világ egyik legjobb kajakedzője, Sári Nándor, hogy állást keres.

"Több mint 30 éves kajak-kenu edzői múlttal munkát keresek, segítségeteket előre is köszönöm" - írta ki az 56 éves edző, akinek irányításával olyan klasszisok nyertek olimpiai bajnoki címet, mint Kammerer Zoltán, Storcz Botond, Horváth Gábor, Vereckei Ákos, Kovács Katalin és Janics Natasa.

Sári Nándort szép lassan minden tanítványa elhagyta, klubjával, a Kőbánya SC-vel pedig lejárt a szerződése, így egyik napról a másikra állás nélkül maradt. "A szövetségtől is kértem segítséget, irodai munkát is szívesen végeznék, így még a kollégákkal sem kéne konfrontálódnom, de bárkihez fordultam a sportág vezetésében, senki sem karolt fel" - mondta a Bors napilapnak Sári Nándor.

Forrás: MTI/Görög Márton



"Mindig elmondtam a véleményemet, ami nem mindenkinek tetszett, de soha nem bántottam senkit. Én mégis kaptam pofonokat, a legnagyobbat az egyik utolsó tanítványomtól, Kammerer Zoltántól, akit minden további nélkül elengedtem Fábiánné Rozsnyói Katalin négyesébe, de ő be sem jelentette, hogy elhagy engem. Annyit nem mondott: 'Kösz, Nándi, ennyi volt.' Ezt nehezményezem."

Egy esetleges külföldi szerepvállalásról azt mondta, hogy nem beszél annyira jól angolul, hogy neki tudjon vágni egy ilyen kalandnak, ráadásul edzői pályafutása alatt annyit volt külföldön, hogy nem látta a gyerekeit felnőni. "Most végre velük tudok lenni, igaz, most meg a megélhetésem került veszélybe, minden bevételemet lecsökkentették az olimpia után, éppen az engem elhagyó tanítványok miatt."