Vágólapra másolva!
A Kicsi bácsi néven ismert Bacsa István, a Spartacus korábbi masszőre örül annak, hogy a Szepesi Nikolett botránykönyve után felkavart hullámok lassan elültek.

Bacsa neve akkor lett ismert, amikor a korábbi Eb-bronzérmes úszó, Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyvében arról írt, hogy a Spartacusban a masszőr szexuálisan zaklatta a lányokat, és a Blikk a leírás alapján megkereste a korábban a klubnál dolgozó férfit.

A Kicsi bácsi becenevű egykori masszőr akkor elismerte, illik rá a leírás, de tagadta, hogy fogdosta és nyaldosta volna az úszókat. Az ügyből végül feljelentés lett, Szepesit ki is hallgatták, de a Budapesti Rendőr-főkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya még nem zárta le a vizsgálatot.

Bacsát megviselte, hogy hirtelen a figyelem középpontjába került, de örül, hogy mostanra lenyugodtak a kedélyek. "Hetekkel ezelőtt még egyfolytában piszkáltak az emberek, senki nem hagyott nekem egy kis nyugalmat. Amit Niki leírt a könyvében, teljesen felforgatta az életemet. Akkoriban lépten-nyomon számon kértek, és zaklattak. Szerencsére most már mintha lehiggadtak volna az események, amelynek örülök, ugyanis szeretném békében tölteni a maradék éveimet, jó lenne nyugodtan meghalni majd egyszer" - mondta a Blikknek Bacsa, aki elárulta, őt még nem kereste senki a rendőrségtől. "De különben is, olyan régen volt már ez az ügy, ráadásul ártatlan is vagyok, úgyhogy nincs mitől félnem" - tette hozzá.

A Blikk úgy tudja, a Spartacus korábbi úszóit és dolgozóit szeptemberre idézték be, és lehet, hogy Bacsa is akkor kerül sorra.