Vágólapra másolva!
David Haye sérülés miatt lemondta a szombati, Manchesterbe tervezett Tyson Fury elleni nehézsúlyú profiboksz-mérkőzését. Utóbbi sportoló erre azonnal éles hangú kirohanással reagált, és azt mondta, őt egy hadsereg sem akadályozhatta volna meg abban, hogy ringbe lépjen.

David Haye szombaton jelentette be, hogy az utolsó éles sparringedzésén felszakadt a bal szemöldöke, így nem vállalja a szombati összecsapást.

"Csak egy győztes lehetett volna, mégpedig én! Egy hadsereg sem akadályozhatott volna meg abban, hogy szombaton ringbe lépjek, mert mentálisan, fizikálisan és minden téren felkészültem" - idézte a Profiboksz.hu a dühöngő Tyson Furyt.

"Képtelenség lett volna többet edzenem, életem legjobb formájában vagyok és alig vártam, hogy ezt mindenkinek megmutassam. Tőlem soha nem fogtok kifogásokat hallani, mert egyszerűen nincsenek! Akár két törött kézzel is kiálltam volna szombaton, nem állíthatott volna meg semmi. Nagyon keményen edzettem, sokat tettem az ilyen nagy lehetőségekért,de minden alkalommal, amikor valami nagy történhetne, valami mindig balul sül el. Miért nem jöhet el az én időm, hogy tündököljek? Erre válaszoljon valaki!"