Tudja, mit csinál mostanában Szeles Mónika?

tenisz szeles mónika
A kilencszeres Grand Slam-győztes Szeles Mónika a tenisz Fed Kupa budapesti tornájának betétprogramjaként megrendezett Magyar Tenisz Napján a fővárosi Syma Rendezvényközpontban 2014. február 8-án
Vágólapra másolva!
Ha kíváncsi rá, mit csinál mostanában Szeles Mónika, eláruljuk: felnőtteknek szóló romantikus regényeket ír, mindjárt egy egész sorozatot. 

A The Academy című romantikus regénysorozat egy sportakadémián játszódik, ahol csupa híresség tanít, és persze rengeteg szerelem, intrika és ármánykodás zajlik. A Sports Illustrated egyik szerzője elolvasott a könyvek közül néhányat, és maró gúnnyal írt a minőségükről, kiemelve a legpatetikusabb részek közül néhányat.

Brian Phillips szerint a könyvet „olyan lányok számára írták, akik még nem elég idősek az Alkonyat-sorozathoz”, és könnyed olvasmány, amitől nem kell többet várni, mint amit a borítója ígér. Szeles Mónika szerzeményeibe a US Open egy trafikjában futott bele a szerző, de megrendelhető bárhonnan a Game on, vagy a Love Match című könyv. Magyarul egyelőre sajnos nem elérhető.

Nemrég itthon járt a világsztár Forrás: MTI/Kovács Tamás

A magyar származású Szeles Mónika (2007 óta magyar állampolgár is) többször vezette a női teniszezők világranglistáját. Kilencszeres Grand Slam-győztes – csak Wimbledonban nem tudott nyerni – a 90-es évek elejének legmeghatározóbb női teniszezője 1993-ban majdnem két évre abbahagyta a játékot, mert egy bolond Steffi Graf-rajongó hátbaszúrta. 1995-ben még visszatért, és nyert egy Ausztrál Opent, és játszott döntőt a Roland Garroson.

Nekünk a szerkesztőségünkben azonnal Pakis Endre, az Ossian aranytorkú frontembere ugrott be, aki Paul Trent írói álnéven krimiket ír.