Vágólapra másolva!
Floyd Mayweather továbbra is remek formában van, és nemcsak a szorítóban, hanem a fogadóirodáknál, félelmetes pénzösszegeket akaszt le.

A mind a 47 profi meccsét megnyerő amerikai bokszoló folyamatosan fogad NFL-meccsekre, legutóbb 815 ezer dollárt (195 millió forint) tett fel arra, hogy a Denver legalább 7,5 ponttal legyőzi a New York Jets együttesét, a Broncos 31-17-re nyert, Mayweather pedig 1,4 millió dollárt (336 millió forint) kasszírozott vele.

Az elmúlt három héten másik két nagy nyereménye is volt, a Seattle Seahawks és az Indianapolis Colts több mint 7,5 pontos győzelmére is tett, 1,8 millió dollárt (432 illió forint) nyert a két meccsel, összesen pedig több mint 3,2 millió dollárt (768 millió forint) tehetett zsebre a három találkozóval.

A feltett saját pénze 1,75 millió dollár (420 millió forint) volt, tehát a tiszta nyereménye 1,45 millió dollár (348 millió forint).

Mayweather egyébként is szereti közzétenni a különböző közösségi oldalakon, hogy mennyi pénze van, a három nyertes szelvényét is kitette az Instagramra, illetve azt, ahogy a rengeteg pénzzel pózol a szobájában.