Társoldalunk:

Mickey Rourke megrendezett bokszmeccsen nyerhetett

2014.12.01. 11:14

A 62 éves Mickey Rourke pénteki bokszsikere megrendezett mérkőzés lehetett, állítja a Daily Mail. Az angol lap szerint a színész 29 éves ellenfele hajléktalanként él Los Angelesben, és bár korábban valóban voltak profi mérkőzései, nagyon jól jött neki az a pénz, amit a szervezők felajánlottak a számára.

A hét végén még Mickey Rourke sikerértől volt hangos a sajtó, a 62 éves színész húsz év kihagyás után tért vissza a szorítóba, és egy pénteki, moszkvai bokszgálán kiütötte 29 éves ellenfelét, az amerikai Elliot Seymourt.

A Daily Mail szerint azonban a győzelem előre borítékolható volt, Seymourt ugyanis erre a szerepre szerződtették. A lap szerint Rourke egy hajléktalan csavargót győzött le, aki ugyanabba a hollywoodi edzőterembe járt, mint a színész, így kérték fel a beugrásra, és fizették ki neki az oroszországi repülőjegyet is.

Rourke és Seymour csatája egyhangú voltForrás: AFP/Alexander Nemenov

A lapnak a korábbi tíz profi mérkőzésén egy győzelmet és kilenc vereséget számláló bunyós egyik ismerőse azt mondta, egyértelműen lefixált eredmény született, hiszen Seymour alig védekezett, ráadásul kérdéses az is, hogy az ütések eltalálták-e egyáltalán.

"Akik a Wild Card edzőteremből ismerik Elliotot, tudják, hogy szörnyű helyzetben van és az utcán él. Meg lennék lepve, ha Mickey Rourke környezete nem értesült volna erről. Szerintem kihasználták az ideális helyzetet" - idézte a lap a névtelen forrást.

A Daily Mail megszólaltatta a Wild Card edzőterem egyik neve elhallgatását kérő edzőjét is, aki szerint a mérkőzés egy vicc volt. "Mickey olyan lassan ütött, hogy egy csecsemő is elkerülte volna a kezét. Kínos volt látni." 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK