Kevesebbet kell ennie Serenának

Serena Williams, tenisz
Melbourne, 2015. január 20. A világelső és 18-szoros Grand Slam-tornagyőztes amerikai Serena Williams a belga Alison Van Uytvanck ellen játszik az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének első fordulójában Melbourne-ben 2015. január 20-án. Serena Williams 6:0, 6:4 arányban győzött. (MTI/EPA/Julian Smith)
Vágólapra másolva!
Eugenie Bouchard is csodálattal figyelte Serena Williams legújabb ruhakölteményét, amelyben pályára lépett az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában. Az amerikai sztár szerint ilyen feszes dresszben oda kell figyelnie az étkezésre is.

"Imádom Serena ruháját" - írta Twitter-oldalán az Australian Open hetedik kiemeltje, a kanadai Eugenie Bouchard utalva arra a neonzöld és rózsaszín, hátul kivágott szereplésre, amelyben a világelső Williams lány pályára lépett az első fordulóban.

A belga Alison Van Uytvanck legyőzését követően az amerikai teniszező azt mondta, ezzel a ruhával a nőknek szeretne üzenni.

Serena Williams új ruhában hódít Forrás: MTI/EPA/Julian Smith

"Ez a ruha megmutatja, hogy egy nő egyszerre lehet gyönyörű és erőteljes" - nyilatkozta Serena, majd azzal viccelődött, hogy ilyen viseletben a táplálkozásra is oda kell figyelnie. "Olyan feszes a ruha, hogy már egy mogyoró elrágcsálása is meglátszik. Inkább megpróbálok kevesebbet enni."

A 18-szoros Grand Slam-győztes amerikai győzelemmel nyitott Melbourne-ben Forrás: MTI/EPA/Julian Smith