Vágólapra másolva!
Ahogy arra előzetesen számítani lehetett, nem okozott gondot a volt világbajnoki kihívó Kevin Johnson legyőzése az egyik legnagyobb brit nehézsúlyú bokszreménységnek tartott Anthony Joshuának.

A Londonban megrendezett szombat éjszakai WBC nemzetközi bajnoki címmérkőzés gyakorlatilag már az első menetben eldőlt, miután Joshua az ominózus etapban kétszer is padlóztatta amerikai ellenfelét, akit a gong mentett meg - időlegesen - a leléptetéstől - írja a Profiboksz.hu.

Íme az egyik hatalmas sorozás:

A második felvonásban viszont már pont került a mérkőzés végére, és Joshua kiütötte riválisát. A győztes bokszoló ezzel 13 mérkőzést követően is őrzi veretlenségét, Johnson pedig profi karrierje során először szenvedett kiütéses vereséget.

A teljes meccs:

Kis túlzással fél gőzzel is könnyedén védte meg IBF váltósúlyú világbajnoki címét Kell Brook.

A 29 éves angol bunyós ellenfele szombaton késő éjszaka Londonban honfitársa, a korábbi amatőr világelső Frankie Gavin volt, aki jó profi rekordja - a találkozóra mindössze egy vereséggel érkezett - ellenére sem tudta felvenni a versenyt a címvédővel.

Brook már a nyitó gongtól kezdve fölényben volt, és minden téren felülmúlta Gavint, aki

a 6. menetben már olyan verést kapott, amit a mérkőzésvezető sem nézhetett tétlenül,

és technikai KO-val le is léptette a kötelekhez szegezett kihívót. A győztes Brook új rekordja: 35 győzelem (ebből 24 KO/TKO), 0 vereség, 0 döntetlen

A teljes meccs: