Csodaruhát kapott Hosszú Katinka

KATINKA HOSSZU (HUN) - CANET EN ROUSSILLON - LE 5 JUIN 2015 - PHOTO STEPHANE KEMPINAIRE/KMSP
KATINKA HOSSZU (HUN) - CANET EN ROUSSILLON - LE 5 JUIN 2015 - PHOTO STEPHANE KEMPINAIRE/KMSP
Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka egy Iron Lady-féle kollekciót kapott, amely egy új, tökéletesen a testre simuló alapanyagból készült.

Az Arena sportszergyártó közleménye szerint a dressz kivételesen ellenálló a klóros uszodavíz közegében, így ideális viselet a medencékben hosszú órákat töltő élsportolók számára. A dressz hátsó kivágása egyszerre kölcsönöz sportos külsőt, irigylésre méltó tartást, nőiességet és kifinomult érzetet viselőjének, és a közlemény szerint felülmúlhatatlan teljesítményeket tesz lehetővé.

Az új ruha ideális a medencében sok időt töltő sportolóknak Forrás: STEPHANE KEMPINAIRE/KMSP

"Amikor Iron Ladyvé váltam, megváltozott az életem. Nem csupán a medencében, de a tekintetben is, ahogy nap nap után látom a világot” – kezdte Hosszú Katinka.

Az Iron Lady Forrás: STEPHANE KEMPINAIRE/KMSP

"Először csak egy becenév volt, ám amilyen gyorsan magamévá tettem, legalább annyira sebesen vált a másik énemmé, amikor csak edzettem, vagy a versenyeken a rajtkőre álltam. Engem ez a logó mindig arra emlékeztet, hogy a kemény munka rendre kifizetődik, még akkor is, ha ez nem látszik azonnal."

Michael Jordan brandje volt a példa Forrás: STEPHANE KEMPINAIRE/KMSP

Hosszú hozzátetette, hogy amióta először nézte az apukájával Michael Jordant a tévében, azóta mindig is arról álmodott, hogy egyszer olyan profi sportoló válik belőle, akinek lesz egy saját kollekciója.