Tudom, ki döngette meg a barátnődet!

Nick Kyrgios, tenisz
CANADA, Montreal : MONTREAL, ON - AUGUST 12: Nick Kyrgios of Australia hits a return against Stan Wawrinka of Switzerland during day three of the Rogers Cup at Uniprix Stadium on August 12, 2015 in Montreal, Quebec, Canada. Minas Panagiotakis/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Mindenki füle hallatára alázta meg Stan Wawrinkát ellenfele, a balhéiról is ismert Nick Kyrgios a 4,18 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás férfi tenisztornán. Az ausztrál teniszező szerint fiatal barátnője megcsalta Wawrinkát, ezt pedig két szett között, mindenki füle hallatára közölte vele. A világranglista ötödik később feladta a meccset, majd a Twitteren dühöngött.

"Kokkinakis megdöngette a barátnődet. Ne haragudj, hogy elmondom, haver" - közölte Kyrgios a második szett utáni helycsere közben Wawrinkával. Az üzenet viszont nem csak a címzetthez jutott el, mert egy mikrofon éppen a közelben volt, így mindenki hallotta a sértő megjegyzést.


Kyrgios az eset után nem volt hajlandó bocsánatot kérni, szerinte Wawrinka kezdte a szócsatát. A meccset a svájci a harmadik szettben vállsérülésre hivatkozva feladta, később viszont a Twitteren kiosztotta ellenfelét.

"Szomorú látni, hogy egy sporttárs és kolléga olyan tiszteletlenül viselkedik, ahogy el sem tudnám képzelni. Amit mondott, nem mondanám a legrosszabb ellenségemnek sem. Nincs szükség ilyen viselkedésre a pályán vagy azon kívül. Remélem, hogy a vezetők kiállnak a sportág sérthetetlenségéért, amiért olyan sokat dolgoztunk" - írta a közösségi oldalán a svájci klasszis.

Nick Kyrgios Forrás: AFP/Getty Images/Minas Panagiotakis

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a Roland Garros címvédője közölte, nem ez az első alkalom, hogy Kyrgiosnak komoly viselkedési problémái akadnak a pályán, és reméli, hogy az ATP erélyesen fellép ellene. "Nemcsak magát hergeli és csúnyán viselkedik, hanem a többi játékost, a labdaszedőket és a bírókat is sértegeti. Az öltözőben mondtam neki egyet s mást, de ez köztünk marad" - tette hozzá Wawrinka.

Magnus Norman, a világranglistán ötödik svájci játékos edzője a Twitter csevegőoldalon üzent az ausztrálnak: "Ez aljas volt. Remélem, van körülötted valaki, aki megtanít pár dologra az életről. Nagyon szomorú."

Donna Vekic Forrás: Donnavekic.com

Tavasszal óriási port kavart, amikor Wawrinka otthagyta feleségét és gyerekét a 19 éves horvát teniszező, Donna Vekic miatt. Alapot adhat a pletykának, hogy a fiatal szépség és Thanasi Kokkinakis egyébként jóban vannak, sőt, vegyes párosban is játszottak együtt.