Vágólapra másolva!
A Kyrgios-Wawrinka ügy felkavarta a tenisz állóvizét, de a sportolók nagy részéről korábban is lehetett tudni, hogy szeret a szakmabeliek közül választani. Most készült egy grafika, amely megmutatja, hogy ki kivel jött össze a teniszvilágban. A lista élén Jürgen Melzer és Martina Hingis áll.

A profi sportolóké viszonylag belterjes közeg, mivel az egyes sportágak képviselői jellemzően saját kollégáikkal vannak összezárva, így nem kell csodálkozni azon, hogy a párjukat is sokszor itt találják meg.

Nincs ez másképp a teniszezőknél sem, ráadásul náluk még speciálisabb a helyzet, mivel gyakorlatilag minden héten utaznak, egyik szállodából ki, másikba be, ami aztán tényleg nem könnyíti meg az ember helyzetét, ha szeretne a magánéletében is érvényesülni.

Az elmúlt hetekben alaposan felkavarta a teniszvilágot a Kyrgios-ügy, amikor a kétségtelenül tehetséges, ám a pályán meglehetően megosztóan viselkedő ausztrál a térfélcsere közben odaszólt ellenfelének, Stan Wawrinkának, azt tudatva vele, hogy tudja, kivel feküdt le a barátnője.

Vekic kiakadt az enyhe büntetésen

Wawrinka barátnője, a Kyrgios bunkó beszólásában érintett Donna Vekic felháborodottan vette tudomásul, hogy az ausztrál teniszező csak 28 napos felfüggesztett eltiltást kapott a nemzetközi szövetségtől, a 22 ezer fontos bírság mellé. "Nevetséges" - mondta Vekic, amikor a New York Post megkérdezte tőle, mit szól az ítélethez.

Dimitrov a világelsőket, Melzer a szlávokat szerette

Ennek apropóján a Telegraph brit napilap internetes kiadása készített egy grafikát, amely azt foglalja össze, ki kivel szűrte össze a levet a teniszvilágban. Tudták például, hogy a bolgár Grigor Dimitrovnak két világelső barátnője volt? Marija Sarapova előtt ugyanis Serena Williamsszel is volt egy románca.

A férfiak irigyelhetik a spanyol Fernando Verdascót is, a balkezes játékos ugyanis az argentin Gisela Dulko mellett a csodaszép Ana Ivanoviccsal is járt.

Ivanovic most Bastian Schweinsteigerrel járt, de volt teniszező barátja is Forrás: Anaivanovic.com


Dulkónak nem Verdasco volt az egyetlen teniszező párja, mivel az olimpiai bajnok chilei Fernando Gonzálezzel és a spanyol Tommy Robredóval is volt kapcsolata. Az osztrák Jürgen Melzernek a szláv nők lehetnek a gyengéi, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy volt orosz (Anasztaszja Miskina), szlovák (Dominika Cibulkova) és cseh párja (Nicole Vaidisova) is a kolleganők közül, és a felesége is szakmabeli volt, a szintén cseh Iveta Benesovától idén vált el.

Hingis öt kollégával jött össze

A nagyon csinos Nicole Vaidisova is túl van már egy házasságon, Radek Stepanekkel három évet bírtak ki egymás mellett. Stepanek rajta kívül a kétszeres wimbledoni győztes Petra Kvitovával, valamint az öt Grand Slam-tornát megnyerő Martina Hingisszel is egy párt alkotott.

Hingis sokszor választott szakmabelit Forrás: AFP


Hingis meglehetősen népszerű volt a teniszezők körében, Stepanek mellett Justin Gimelstob, Julian Alonso, Ivo Heuberger és Magnus Norman is összejött vele, igaz, utóbbival a Telegraph szerint csak egy futó kalandot bonyolított le.

Forrás: telegraph.co.uk