Babos: Ezzel sajnos vége a versenyünknek

Kristina Mladenovic, Babos Tímea, tenisz
NEW YORK, NY - AUGUST 28: Timea Babos of Hungary and Kristina Mladenovic of France play against Serena Williams and Venus Williams of the United States on Day Four of the 2014 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on August 28, 2014 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Julian Finney/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán két játszmában vereséget szenvedett a világelső Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai duótól a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokságon, így minimális esélye maradt a továbbjutásra.

A viadal honlapjának beszámolója alapján a pénteki összecsapás 1 óra 31 percig tartott, mindkét szettben egyetlen brék döntött a világelső, idén nyolc tornán, köztük Wimbledonban és US Openen is diadalmaskodó rivális javára.

"Ma jól játszottunk, jó meccs volt! Azt gondolom, hogy ezzel sajnos vége a versenyünknek. A későbbi mérkőzésen dől el véglegesen a csoport sorrendje, de sajnos az első meccsünk rossz gémaránya nem segít nekünk" - idézte Babost hivatalos honlapja.

Kristina Mladenovic és Babos Tímea Forrás: AFP

A csoportot hibátlan mérleggel nyerte a Hingis, Mirza kettős, Babosék helyezése a 10 órakor kezdődő Rquel Kops-Jones, Abigail Spears-Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka összecsapást követően dől el, a második helyezett még továbbjut.

Eredmény, páros, Vörös csoport, 3. forduló:
Martina Hingis, Sania Mirza (svájci, indiai, 1.)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.) 6:4, 7:5

A nyolcadikként rangsorolt cseh Lucie Safarova legyőzte a hatodik helyen kiemelt német Angelique Kerbert. A viadal honlapja szerint Kerber veresége miatt nem jutott be az elődöntőbe, ugyanis a Garbine Muguruzával szemben korábban három játszmában alulmaradó Petra Kvitova jobb szettaránya miatt megelőzte őt a végelszámolásnál. Kvitova az elődöntőben az orosz Marija Sarapovával találkozik.

Eredmény, egyes, Fehér csoport, 3. forduló:
Lucie Safarova (cseh, 8.)-Angelique Kerber (német, 6.) 6:4, 6:3
Garbine Muguruza (spanyol, 2.)-Petra Kvitova (cseh, 4.) 6:4, 4:6, 7:5
A csoport végeredménye: 1. Muguruza 3 győzelem, 2. Kvitova 1 (3-4), 3. Safarova 1 (2-4) és Kerber 1 (2-4)