Vágólapra másolva!
Tim Bradley kiütötte Brandon Riost Las Vegasban, és már a Pacquiao elleni harmadik meccsre készül, míg a legyőzött, korábbi könnyűsúlyú világbajnok Rios bejelentette visszavonulását. 

Szombat este a las vegasi Thomas & Mack Centerben tette kockára a WBO váltósúlyú világbajnoki címét Tim Bradley (33-1-1, 13KO). Ellenfele, a korábbi könnyűsúlyú világbajnok Brandon Rios (33-3-1, 23KO) volt. Az immáron Teddy Atlas irányításával készülő Bradley remekül kezdte el használni a balkezeseit és gyors kombinációkkal kettős fedezékbe tenyésztette Riost, és mire az reagálni tudott volna, Bradley már ott sem volt.

A leginkább belharcot erőltető Rios a másodikban jegyzett ugyan néhány találatot, de amint közel került, Bradley ellökte magától.

Bradley gyorsabb kezeivel és remek lábmunkájával megoldhatatlan feladat elé állította

Riost, aki a menetek múlásával egyre nagyobb hátrányba került.

Riost úgy megverték, hogy visszavonul Forrás: Origo

A mérkőzés közepére Bradley teljes kontroll alatt tartotta a történéseket, majd a 9. menetben egy testre mért horoggal földre küldte az eddig kiüthetetlennek hitt Riost. A számolást nagy nehezen túlélte, ám Bradley hajrába kezdett és újból leütötte a gyakorlatilag ellenállásra képtelen Riost, majd Tony Weeks beszüntette a találkozót.

A mérkőzés utáni interjúban Brandon Rios bejelentette, hogy visszavonul a profi ökölvívástól,

míg Bradley egy Pacquiao elleni 3. mérkőzést vesz célba - írja a Profibox.hu