Vágólapra másolva!
Ha sikerült komolyabb ellenfelekkel szorosabb mérkőzéseket vívnia, akkor Joseph Parker előkelőbb helyen lehet majd a bokszszervezetek ranglistáján 2016-ban. A 23 éves, veretlen nehézsúlyú bunyós úgy nyilatkozott, jó felkészüléssel Tyson Furyt és Vlagyimir Klicskót is elkapná.

A nehézsúlyú profi ökölvívás egyik legnagyobb ígérete, a mindössze 23 éves, veretlen új-zélandi Joseph Parker (17-0-0, 15 KO) január 23-án a felhozó ellenfélnek számító amerikai Jason Bergman (25-11-2, 16 KO) ellen védi meg az WBO szervezet egyik regionális címét.

A WBO ranglistáján 3. helyen jegyzett Parker egyre közelebb kerül a nagy meccsekhez, és úgy gondolja, hogy egy jó félkészüléssel bárki ellen meglehet az esélye.

Joseph Parker Forrás: Profiboksz.hu

"Az elvégzett kemény munkának köszönhetően egyre magabiztosabbá válok. Azt hiszem, egy tökéletes edzőtáborozás után bárkit le tudok győzni. Meg tudom verni Tyson Furyt, Vlagyimir Klicskót és Deontay Wildert is, ha rendesen felkészülök" - idézte a sportolót a Profiboksz.hu szakportál.

Azt mondta, idén komolyabb ellenfelekkel, sokkal izgalmasabb meccseket vív majd.

"Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy világbajnok lehessek és úgy érzem, hogy 2016-ban sokat fogják hallani a nevemet" - jegyezte meg.