Hosszú Katinka: Gyönyörű volt az anyukám

Bakos Barbara díj díjátadás FOTÓ ÁLTALÁNOS hozzátartozó kivetítő MŰSZAKI ESZKÖZ SZEMÉLY TÁRGY
Budapest, 2016. január 14. Bakos Barbara, Hosszú Katinka úszó (a kivetítőn) édesanyja, miután lánya nevében átvette az év női sportolójának járó díjat az M4 Sport - Az Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2016. január 14-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Hosszú Katinkát csütörtökön óriási fölénnyel választották meg a tavalyi év legjobb női sportolójának, és mivel az úszónő éppen egy amerikai versenyen vesz részt, a díjat az édesanyja vette át.

„Köszönöm a díjat Katinka nevében is. Szeretett volna itt lenni, de a felkészülése miatt fontos az austini verseny. Eddig is keményen megdolgozott a sikereiért, ezentúl sem lesz másképp. A lányom, ha valamibe belekezd, legyen az bármilyen nehéz is, nem adja fel, hanem végigcsinálja. Kívánom, hogy az idei évben is teljesüljön minden álma” – mondta Bakos Barbara, miután átvette a díjat.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Hosszú Katinka a Facebookon köszönte meg a kitüntetést: „Köszönöm az elismerést! Nagyon jólesik! Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de drága Anyukám gyönyörű volt.”

Köszönöm az elismerést! Nagyon jól esik! Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de drága Anyukám gyönyörű volt :) Thank...

Posted by Katinka Hosszu on Thursday, January 14, 2016