Rongybabaként csuklott össze a kiütött Amir Khan

Canelo Alvarez Amir Khan boksz ökölvívás kiütés
LAS VEGAS, NEVADA - MAY 07: Canelo Alvarez (R) delivers the knockout punch to Amir Khan during the sixth round of their WBC middleweight title fight at T-Mobile Arena on May 7, 2016 in Las Vegas, Nevada. David Becker/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Hiába vezetett, Amir Khan kiütéssel kikapott Saúl Canelo Alvareztől a WBC világbajnoki címmeccsén. A győztes mexikói már a Golovkin elleni címegyesítést tervezi.

Saúl Canelo Alvarez ritkán látható látványos K.O.-val nyerte meg a brit Amir Khan elleni középsúlyú világbajnoki címmérkőzést szombaton Las Vegasban. A WBC vb-övéért zajló meccs a hatodik menetben ért véget, egy irtózatos jobbegyenes után.

Az eddig csak váltósúlyig merészkedő, 29 évres Khan a BBC brit közszolgálati csatorna honlapjának beszámolója szerint gyorsabb és aktívabb volt a meccsen, és biztosan vezetett – egészen addig, míg egy pillanatra védtelenül nem hagyta a fejét.

Ez volt az a brutális jobbos Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

A mexikói Canelo máris bejelentette, hogy a Gennagyij Golovkin elleni címegyesítő mérkőzés a következő célja. Khannak 35. meccsén ez volt mindössze a negyedik veresége.

A kiütés még két másik szögből: