Nyilvánosan kritizálja sztáredzője Djokovicot

DJOKOVIC, Novak Melbourne, 2014. január 17.
A második helyen kiemelt szerb Novak Djokovic (b) és edzője, a háromszoros wimbledoni bajnok német Boris Becker edzésen vesz részt az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulója előtt Melbo
Melbourne, 2014. január 17. A második helyen kiemelt szerb Novak Djokovic (b) és edzője, a háromszoros wimbledoni bajnok német Boris Becker edzésen vesz részt az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulója előtt Melbourne-ben 2014. január 17-én. (MTI/EPA/Narendra Sreszta)
Vágólapra másolva!
Boris Beckernek nem tetszett, hogy a szerb világelső túl hosszan ünnepelte a párizsi győzelmét, és nem is készült fel rendesen a wimbledoni tornára.

Boris Becker már játékos korában sem fogta vissza magát, és mióta Novak Djokovic edzője, Djokovicon kívül mindenki meg is kapta már a magáét tőle. A világelső wimbledoni, harmadik fordulós búcsúzása mellett viszont már ő sem tudott elmenni szó nélkül.

„A Roland Garros után mindenki gratulált neki – idézi Beckert a Tennisworld.

Becker azért még gyorsan, mielőtt keménynek tűnnének a szavai, hozzátette, hogy „mindenkinek lehetnek nehezebb időszakai” és „Djokovic is csak egy ember”.

Becker több mint két éve edzi Djokovicot Forrás: MTI/EPA/Narendra Sreszta

Kiesése után Djokovic azt mondta, hogy nem volt teljesen egészséges, de többet nem szeretett volna hozzátenni. Elmondta, hogy nem fog a Davis Kupában Nagy-Britannia ellen szerepelni, mert szüksége van a pihenésre.

Ennek némileg ellentmond az a közeli források által megerősített értesülés, miszerint a szerb világelső kész részt venni a 10 nap múlva kezdődő torontói ezres tornán. Nagyon sűrű Djokovic augusztusi programja, hiszen Rióban olimpia, utána jön az a cincinnati torna, amelyet még nem nyert meg soha, majd a US Open következik New Yorkban – nem lenne meglepő, ha végül nem menne el Kanadába.