Berki Koperbe megy az aranyért

Kolozsvár, 2017. április 19.
Berki Krisztián bemutatja lólengés gyakorlatát a kolozsvári torna Európa-bajnokság férfi egyéni versenyének selejtezőjében a Polivalenta sportcsarnokban 2017. április 19-én. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Kolozsvár, 2017. április 19. Berki Krisztián bemutatja lólengés gyakorlatát a kolozsvári torna Európa-bajnokság férfi egyéni versenyének selejtezőjében a Polivalenta sportcsarnokban 2017. április 19-én. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Vágólapra másolva!
Az olimpiai, világ és Európa-bajnok Berki Krisztián is indul a tornászok hétvégi világkupa-versenyén a szlovéniai Koperben.

Berki és Kállai Zoltán csak lólengésben indul, Boncsér Krisztián nyújtón és talajon, Vecsernyés Dávid pedig korláton és nyújtón versenyez.

Forrás: MTI/EPA/Robert Ghement

A nőknél az Európa-bajnoki bronzérmes Dévai Boglárka ugrásban, felemáskorláton és talajon, Tömböl Boglárka ugrásban, felemáskorláton és gerendán, Al-Salty Dália pedig gerendán és talajon indul.

A selejtezőket pénteken, a szerenkénti döntőket pedig szombaton és vasárnap rendezik.

Sóvágó Lajos férfi szövetségi kapitány elmondta, Babos Ádám korláton, gyűrűn és talajon is indult volna, de belázasodott, ezért került a csapatba Boncsér Krisztián.