Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nem csak a helyszíni érdeklődés volt kimagasló a Felix Promotion múlt hét szombati gáláján: Harcsa Norbert és Bacskai Balázs összecsapása a képernyők előtt is új csúcsot hozott. 

Múlt héten szombaton a Kalászi Sportcsarnokban telt ház előtt rendezte meg idei legnagyobb szabású profi ökölvívó gáláját a Felix Promotion. A kiváló kínálatból kiemelkedett Harcsa Norbert és Bacskai Balázs összecsapása a középsúlyú Magyar bajnoki címért, ami a szakértők - köztük Erdei Zsolt, korábbi profi világbajnok - szerint az elmúlt évtized legjobban várt és legszínvonalasabb bunyóját ígérte.

Harcsa Norbert (balra) és Bacskai Balázs csatája minden hozzá fűzött reményt beváltott Forrás: billbullster@gmail.com/Bill

Nos, a srácok megfeleltek az elvárásoknak, végig harcolták a tíz menetet, amelynek a végén az első profi meccsét vívó Bacskai kezét emelte magasba a mérkőzésvezető. Akik nem fértek be a Kalászi Sportcsarnokba, azok az M4 Sport élő közvetítésén keresztül követhették az eseményeket - és szép számmal voltak ilyenek, olyannyira, hogy a gála az év edddigi legnézettebb ökölvívó eseményének bizonyult a csatornán:

a közvetítés több mint 316 ezer nézőt ért el.

A legnézettebb küzdelemnek a Bacskai – Harcsa középsúlyú magyar bajnoki címmeccs bizonyult, míg a második – csak néhány ezer nézővel lemaradva – a WBO Európa-bajnok Kovács Zoltán, és a veretlen grúz Dato Nanava látványos összecsapása volt.

Bacskai Balázs nyerte az évtized hazai profi meccsét

Tíz menetet végig bokszolva, egyhangú pontozással nyerte meg az év, egyesek szerint az évtized leginkább várt hazai profi ökölvívó mérkőzését Bacskai Balázs Harcsa Norbert ellen. A győztesnek nem csupán ez volt az első meccse profiként, de mindjárt a Magyar Bajnoki övvel gazdagodott az eredményhirdetés után.

Az ezúttal is kiderült, hogy a hazai közönség rendkívül fogékony a magyar bunyósok összecsapásaira, nem véletlen, hogy a Felix Promotion Magyar Ring elnevezésű gálái rendre telt házat vonzanak. Ez minden bizonnyal így lesz szeptemberben is, amikor újabb remek küzdelmekkel tér vissza a sorozat.