Negyedik hely ergométeren, országos csúcs erőemelésben

Wroclaw, 2017. július 26. Kun Attila (j), valamint a lengyel Milosz Rupp (b) és Mateusz Orlowski a 2017-es wroclawi Világjátékok Lengyelország-Magyarország strandkézilabda-mérkőzésén 2017. július 26-án. (MTI/PAP/Jan Karwowski)
Vágólapra másolva!
Pétervári-Molnár Bendegúz a negyedik helyen végzett a Wroclawban zajló Világjátékokon ergométeres evezésben, amely meghívott sportágként szerepel Lengyelországban. 

- idézte a Nemzeti Versenysport Szövetség szerdai közleménye a 2000 métert teljesítő Pétervári-Molnár Bendegúzt, a wroclawi magyar küldöttség egyetlen olyan férfiversenyzőjét, aki volt már olimpián. - "Azért az evezés közelebb áll hozzám, a következő olimpián szeretnék érmet szerezni" - tette hozzá.
Az ergométeresek között Tamás Bence az ötödik, a nőknél Fekete Beatrix a hatodik helyen zárt.

A magyar erőemelők egyetlen wroclawi képviselője, Szabó Ágnes 260 kilogrammos országos csúcsot ért el guggolásban,

összesítésben pedig a kilencedik helyen végzett a szupernehézsúlyú nők mezőnyében.
Tájékozódási futásban a középtávú versenyeket rendezték meg szerdán. A magyarok közül a nőknél Gyurkó Fanni 24., Weiler Virág 28. lett. A férfiaknál Baumholczer Máté a 31., Bakó Áron pedig a 34. idővel ért célba.

A magyar férfi strandkézilabda-válogatott hibátlan teljesítménnyel kezdte meg szereplését. Gulyás István szövetségi edző együttese előbb a házigazda lengyel csapatot győzte le 2-0-ra (26-24, 17-16), majd az egyiptomiakat (19-14, 23-12).