Vágólapra másolva!
Már több mint 60 millió dollár (15,6 milliárd) befolyt a Floyd Mayweather-Conor McGregor profi ökölvívó-mérkőzés jegyeladásából.

Cameron Papp, a belépők értékesítését végző StubHub nevű cég szóvivője elmondta, hogy a legolcsóbb jegy 1675 dollárba (436 ezer forint),

a legdrágább pedig 16 900 dollárba (4,4 millió forint) kerül.

"Az ilyen jelentős eseményekre szóló belépők árszínvonala a Super Bowléhoz hasonlítható. Nagyon sok sztár is ott lesz, különösen a drága helyeken, a ring közelében."

úgyhogy a legnagyobb Mayweather- vagy McGregor-rajongók biztosan megtalálják a módját, hogy jegyhez jussanak" - tette hozzá.

Az egyik internetes oldalon, ahol másodkézből értékesítik a jegyeket, valaki 164 ezer dollárért (42,6 millió forint) kínál két belépőt a ring közelébe, de Cameron Papp szerint a másodlagos piac árai valószínűleg csökkennek az esemény közeledtével.

Floyd Mayweather és Conor McGregor már készen áll Forrás: AFP/2017 Getty Images/Mike Lawrie

A McGregor-szurkolók kedvenc las vegasi ír sörözőjében 150 dollárt kell fizetni, hogy valaki élőben nézhesse a meccset óriáskivetítőn.

Leonard Ellebre, a Mayweather Promotions vezérigazgatója elárulta,

már több mint 60 millió dollár folyt be a jegyértékesítésből.

A súlycsoportoktól és szervezetektől függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartott 40 éves amerikai Floyd Mayweather augusztus 26-án Las Vegasban, a T-Mobile Arenában csap össze az ír ketrecharcos Conor McGregorral.

McGregor bevételi rekordja 17 millió dollár, ennyi folyt be a belépőkből az Eddie Alvarezzel szembeni mérkőzése előtt, amit tavaly novemberben rendeztek a Madison Square Gardenben.

Már több mint 60 millió dollár (15,6 milliárd) befolyt a Floyd Mayweather-Conor McGregor profi ökölvívó-mérkőzés jegyeladásából Forrás: AFP/2017 Getty Images/Mike Lawrie

Mayweather csúcsa 72 millió dollár, ami 2015-ben született, amikor Manny Pacquiaóval találkozott a Las Vegas-i MGM Garden Arenában.

A 12 menetesre tervezett nagyváltósúlyú mérkőzésről csaknem egy éve zajlott az egyezkedés, s

mindkét fél 100 millió dollárt kért a fellépésért.

A megegyezés június közepén született meg, de egyik menedzsment sem árulta el a pénzügyi részleteket, ám jelezték, hogy elégedettek.