Egyre nagyobb az esélye McGregornak

Conor McGregor Media Workout GettyImageRank3 SPORT BOXING
LAS VEGAS, NV - AUGUST 11: UFC lightweight champion Conor McGregor holds a media workout at the UFC Performance Institute on August 11, 2017 in Las Vegas, Nevada. McGregor will fight Floyd Mayweather Jr. in a boxing match at T-Mobile Arena on August 26 in Las Vegas. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Korábbi határozatát megváltoztatva mégis engedélyezi a Nevadai Szövetség, hogy a jövő hétvégi Floyd Mayweather vs Conor McGregor mérkőzésen a szabályok szerinti 10 unciás kesztyűk helyett a kisebb súlycsoportokban használt 8 unciást használják a résztvevők - írja a profiboksz.hu.  

A kesztyűk változásával a fogadóirodáknál azonnal csökkent a két harcos közötti különbség és

egyre több fogadás ékezik McGregor győzelmére.

Korábban az ír úgy fogalmazott, hogy négy meneten belül kiüti a modern kori boksz egyik legjobb védekezőjének tartott Mayweathert, most azonban úgy véli, hogy két menet is elég lesz hozzá.

McGregor azt mondja, két menetben kiüti Mayweathert Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

"Az egyetlen ok, amiért talán megéri a második menetet Floyd az az, hogy a bokszban a bíró nem engedélyezi, hogy beleverjem a fejét a ringvászonba és kap 10 másodpercet arra, hogy kitisztuljon.

Bármilyen szituációhoz tudok alkalmazkodni és a saját játékában fogom megszégyeníteni Mayweathert.

Magabiztos vagyok és tudom, hogy átgyalogolok a legjobb ütésein is."

Az évezred bokszmeccsének kikiáltott Floyd Mayweather - Conor McGregor párharc magyar idő szerint augusztus 27-én, hajnali két órakor kezdődik Las Vegasban.