Vágólapra másolva!
Edzõ-édesapja, Floyd Sr. egyetért fiával, a Conor McGregort augusztus 26-án legyőző Floyd Mayweather Jr.-ral, aki a mérkőzésük után úgy nyilatkozott, hogy a UFC sztárnak maradnia kellene a kaptafánál és inkább eredeti sportágában aratni további sikereket.

Mint ismert, Mayweather a 10. menetben ütötte ki a keményen kezdő, de láthatóan komoly szakmai hiányosságokkal küzdő McGregort, aki egy jelentősebb tűzerejű bunyós ellen, vélhetően nem húzta volna 2-3 menetnél tovább. Az extravagáns MMA-bajnok viszont nyilatkozata szerint még nem zárta le karrierében a profi ökölvívásról szóló fejezetet, ami Floyd Mayweather Sr. szerint elég nagy hiba:

Tök szánalmas. Különösen a szabálytalan megmozdulásai, a tarkóra mért ütések például. Döbbenet, de ökölvívást még nyomokban sem láttam tőle.

Floyd Mayweather Sr. szerint McGregornak nem szabad többet bokszolnia Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

Nulla volt boksz szempontból. Szabálytalan csapkodások, azok voltak. Mondtam is a fiamnak a sarokban, ha ez egyszer kidöglik, akkor tényleg vége. És így is lett. Hát jól kaszált, az biztos, a dicsőségre nem volt esélye, mert méretes kudarcot vallott. Szerintem nem kellene folytatnia a bokszot, mert előbb-utóbb valaki ki fogja nyírni a ringben.”