Golovkin még az idén visszavágna Alvareznek

Nagyszerű mérkőzést vívott egymás ellen Golovkin és Alvarez, mely után sem vesztest, sem győztest nem hirdettek
Gennady Golovkin (R) exchanges blows with Canelo Alvarez (L) during their WBC, WBA and IBF middleweight championship fight at the T-Mobile Arena on September 16, 2017 in Las Vegas, Nevada. Gennady Golovkin retained his three world middleweight titles, fighting to a draw with Mexican star Canelo Alvarez in a showdown for middleweight supremacy that lived up the hype. / AFP PHOTO / John GURZINSKI
Vágólapra másolva!
Tom Loeffler, Gennady Golovkin promótere szerint már folytak egyeztetések a Golden Boy Promotionsszel, természetesen a Canelo Alvarez elleni visszavágóról.

A két fél szeptember 16-án rendkívül kemény, kiélezett meccset vívott, a pontozólapok alapján pedig összességében döntetlen lett a végeredmény. GGG csapata azonnal jelezte, hogy készen állnak a visszavágóra, és ugyanígy nyilatkozott Eric Gomez, a Golden Boy Promotions igazgatója.

Golovkin és Alvarez meccse döntetlen lett Forrás: AFP/John Gurzinski

A két fél álláspontja annyiban különbözik, hogy míg Golovkin már decemberben szorítóba lépne, Alvarez állítólag pihenni kíván és jövő május elõtt nem vállalna újabb mérkőzést. Loefflerék szerint ők is tudnak várni Canelora, és megváltoztatják a tervüket,

ha kapnak rá valamiféle garanciát, hogy a népszerű mexikói öklöző következõ meccsét, 2018-ban mindenképpen a középsúlyú WBC/WBA/IBF világelső ellen vívja majd.

Golovkin decemberi ellenfeleként egyébként Billy Joe Saunders, a WBO 160 fontos bajnoka, vagy Miguel Cotto is szóba jöhet, aki jelezte, hogy szívesen megmérkőzne a GGG vs. Canelo párharc nyertesével.

profiboksz.hu