Társoldalunk:

Beszakadt a thaibokszoló homloka az ellenfél könyökösétől

2017.12.15. 16:51

Ijesztő fotó kering a közösségi oldalakon egy thaibokszversenyzőről. A harcosnak a könyökös után szabályosan behorpadt a homloka.

A thaiföldi mérkőzésen vesztesként hagyta el a szorítót a versenyző, miután a mérkőzésvezető sérülése miatt leléptette. Hiába folytatta volna, inkább azonnal kórházba szállították a Patong-arénából.

Az esetről Jonny Betts tett közzé képeket a közösségi oldalon, aki ugyancsak a phuketi teremben edz. A megsérült sportolóról keveset tudni, a hírek szerint nincs agykárosodása, és egészen hihetetlen, de még csak szédülésre sem panaszkodott.

Elképesztő a látványForrás: Jonny Betts/Facebook

Jonny Betts a Sportbible.com-nak elmondta, hogy a helyi arénában az ellenfele egy jól irányzott könyökössel okozta a sérülést a sportolónak, ami után azonnal véget vetettek a mérkőzésnek, annak ellenére, hogy jól érezte magát a thaibokszoló.

A csak Jeremyként emlegetett harcos homlokába a műtét során titánlemezt raktak be. Nagyon sokan küldtek neki jókívánságokat a közösségi oldalakon, örültek, hogy hihetetlenül szerencsés módon úszta meg az esetet.