Nem pazarol pénzt edzőre a férfi tenisz botrányhőse

'Unwell' Nick Kyrgios sorry for walk-off during Shanghai Rolex Masters tennis tournament China Chinese Shanghai tennis Rolex Masters tournament
Nick Kyrgios of Australia prepares to leave the court after retiring from the first round match of men's singles against Steve Johnson of the United States during the Shanghai Rolex Masters tennis tournament in Shanghai, China, 10 October 2017. Australian tennis player Nick Kyrgios apologized and issued a statement following his abrupt exit after losing the first set 7/5 on a tiebreaker against American tennis player Steve Johnson during the Shanghai Rolex Masters tennis tournament on Tuesday (10 October 2017).
Vágólapra másolva!
Egy hónappal az év első, számára ráadásul különösen fontos, hazai rendezésű Grand Slam versenye előtt, továbbra sincs főállású edzője, az ausztrál teniszezőnek, Nick Kyrgiosnak.

A botrányairól is elhíresült 22 éves teniszező kevesebb mint egy hónappal a soron következő Grand Slam-torna, az ausztrál nyílt teniszbajnokság előtt úgy fogalmazott, hogy eddig sem volt főállású trénere, és nem érzi szükségét, hogy legyen.

Nick Kyrgios jól elvan egyedül Forrás: AFP/Chandan Khanna

"Elég sokra vittem egyedül is az elmúlt három évben, 13. voltam a világranglistán,

- nyilatkozta Kyrgios, akinek a munkáját a francia Sebastian Grosjean segítette "részmunkaidőben" az utóbbi időben.

A 2017-es világranglistán huszonegyedikként zárt ausztrál játékos hozzátette, a téli szünet alatt háttérbe szorította szenvedélyét, a kosárlabdát, és a korábbinál több időt töltött az edzőteremben, hogy megfelelő állapotban várja a szezonrajtot.

Kyrgios a január 15. és 28. között megrendezésre kerülő Australian Open előtt Brisbane-ben versenyez, valamint a sérülésből visszatérő Novak Djokoviccsal bemutatómeccset is vív Melbourne-ben.