Társoldalunk:

Anyatigrisként védik Hosszú Katinkát a rajongók

2018.01.02. 07:58

A közösségi oldalak szerint Shane Tusupot szétveti a pozitivitás. Tegnapi posztja után ma újabb lelkesítő motivációs üzenetet rakott ki Facebookjára és Instagramjára is, miközben Hosszú Katinka rajongói egyre hevesebben védik kedvencüket. 

Jó hét ez arra, hogy ez egy jó hét legyen" - nagyjából így lehet lefordítani a rövid mondatot, amivel belevágott az ünnepek utáni munkahétbe az Iron Aquatics és Hosszú Katinka edzője, Shane Tusup.

Kettejük december 29-i, hivatalos közleménye óta nem szólaltak meg a magánéleti válsággal küzdő házaspár tagjai, és a jelek szerint ez egyre inkább felbőszíti az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő rajongóit. Shane Tusup tegnapi bejegyzéséhez ugyanis egyre dühösebb hozzászólások érkeznek. Van, aki indulatkezelési tréningre küldené az amerikai szakembert, más szerint alaposan tévedett, amikor azt hitte, bármit megtehet Hosszú Katinkával.

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Akad olyan kommentelő is, aki egyszerűen kijelentette, hogy ennek vége, Tusup pedig újra élvezheti az Egyesült Államokat.

Az Instagramon valaki azt tanácsolja Shane Tusupnak, hogy változtasson a viselkedésén, ha vissza szeretné kapni a feleségét.