Vágólapra másolva!
Habár már Budapesten tartózkodik Hosszú Katinka, minden jel arról árulkodik, hogy nem költözött vissza férjéhez. A Bors a Duna Arénánál várta a háromszoros olimpiai bajnok úszót és edző-férjét, de csak utóbbi érkezett meg. A Blikk szerint már december 27-én meg kellett volna kezdeniük a közös munkát, ám minden másképpen alakult.

Mint arról az Origo is beszámolt, csütörtök reggel ismét jelentkezett közösségi oldalán Hosszú Katinka. Miamiból hazatérve immár a magyar fővárosból, a Duna-partról osztott meg egy képet rajongóival: a fotón az látszik, hogy könnyed futással kezdte meg a felkészülését.

A Bors munkatársa a Duna Arénánál várta a háromszoros

olimpiai bajnok úszót és edző-férjét, de csak utóbbi érkezett meg. Shane Tusup is késett félórát,

vélhetően, hogy kicselezze a rá váró újságírókat és fotósokat. Sietve viharzott be az úszókomplexumba, amelynek

ablakát eltakarták a bámészkodók elől, míg a kapuban biztonsági őrök álltak, nehogy az illetéktelenek bejussanak.

Tusup csütörtökön félórás késéssel, zaklatottan érkezett a Duna Arénához a délutáni edzést levezényelni Forrás: borsonline.hu

Katinka nem volt ott. Mivel az Iron Aquatics a Duna Arénát bérli, ott kellett volna medencébe ugrania.

A Blikk a párhoz közel álló informátora szerint

már december 27-én meg kellett volna kezdeniük a közös munkát, ám a történések ezt felülírták. Senki sem tudja, mi lesz a program.

Ez azért is érdekes, mert a swimswam.com weboldal szerint Hosszú Katinka még decemberben elígérkezett a 20 ezer euró (6,2 millió forint) összdíjazású luxemburgi Euro Meet elnevezésű versenyre, amely az idei első viadala lehet. Az elmúlt öt évben négyszer is indult ott, legutóbb hat arany-, három ezüst- és egy bronzérmet szerzett.

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága nagy válságban van Forrás: MTI

További nagy kérdés a házaspárral kapcsolatban, hogy együtt mennek-e az M4 Sport–Az Év sportolója gálára jövő csütörtökön. Vagy egyáltalán megjelennek-e. Az biztos, Hosszú Katinka bekerült a női sportolók között a legjobb háromba, akárcsak Shane Tusup, akit az év edzőjének jelöltek.

A házaspár egy városban, de külön él ezekben a napokban. Döbbenetes és szomorú ez, miután éveken át elválaszthatatlan volt egymástól.

A Bors hozzátette, Hosszú Katinka magánéleti válsága a klubra is kihat: az ifjúsági Eb-bronzérmes

Földházi Dávid otthagyja az Iron Aquaticset, és a Dunaharaszti MTK-hoz igazol.

Földházi Dávid az Európa-bajnokságon Forrás: Magyar Úszó Szövetség

– mondta a lapnak Lőrincz György, az Eb-bronzérmes új trénere.

A 22 éves hátúszó nem először hagyja ott Katinkát és Tusupot. Három évvel ezelőtt azért szakított velük, mert ők az úszónő olimpiai sikereit tartották szem előtt, így jóval kevesebb figyelmet szenteltek neki.

Hosszú Katinka-Shane Tusup: Csak tragédia lehet a vége

December vége óta foglalkoztatja az országot, hogy mi történik Hosszú Katinka és Shane Tusup között. A magyar sportszerető emberek természetesen elsősorban a háromszoros olimpiai bajnok úszónőért szorítanak, de azok is érdeklődve figyelik a fejleményeket, akik nem feltétlenül követik az úszóversenyeket.