Társoldalunk:

Tusup könnyei sem enyhítették meg Hosszú Katinka szívét

2018.01.13. 09:45

Nehezen enyhül meg Hosszú Katinka. Habár férje emlékezetes és sokak számára megható módját választotta a beismerésnek: Shane Tusup az Év sportolója gálán magyarul elmondott bocsánatkérő beszéde azonban a jelek szerint nem lesz elég a béküléshez - írja a Bors Online. 

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint erős érzelmeket táplál még férje iránt az Iron Lady. A szakértő a lapnak azt mondta, kettősséget érzett Hosszú Katinka reakcióit nézve. 

Látszott, hogy még nem enyhül meg, még van benne tüske. A bajnoknő tartja magát, mert egy fegyelmezett sportoló, ám szerintem visszatalálnak egymáshoz. Katka testbeszéde kicsit árulkodó volt, a nonverbális kommunikációt nem lehet úgy kontrollálni, mint a verbálisat.

Hosszú Katinka beragyogta a vörös szőnyeget, a nézőtéren azonban kicsordultak a könnyei férje beszéde alattFotó: Polyák Attila - Origo

Tusup nyilatkozata alatt látszott, hogy könny szökött a szemébe, zavarában mosolygott. A gála utáni megnyilvánulásaiban is az érződött, hogy nem közömbös az amerikai fiú iránt" – fogalmazott a Borsnak Hevesi, aki szerint Shane beszéde őszinte volt.

"Az elcsukló hangot, a kézremegést és a könnyes szemet nem lehet így megjátszani. Az viszont igaz, hogy tudatosan készült erre a beszédre, ugyanis nagyon jól volt felépítve, sokan meghatódtak a nézők közül is."

A kézremegést nem lehet megjátszani a szakértő szerintForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A szexuálpszichológus hozzátette: hatalmas lelki erőre volt szüksége Shane-nek, hogy kiálljon a nyilvánosság elé, és vállalja az érzelmes oldalát is, hiszen eddig nem volt rá jellemző a bocsánatkérés.

A Bors Online szerint vélhetően Szaniszló Csaba, Hosszú Katinka cége, az Iron Corporation média- és tartalomvezetője segíthetett megírni a remek beszédet Tusupnak. Ezt támasztja alá, hogy a gála kezdete előtt hosszasan tanácskoztak egy papírlap felett, amiből később az amerikai tréner a színpadon felolvasta a szöveget.