Társoldalunk:

Háborút akar Fury, közben tovább szívja Joshua vérét

2018.01.16. 16:31

A korábbi nehézsúlyú bajnok Tyson Fury is követi a súlycsoport eseményeit és persze elmondta a véleményét a márciusban megrendezésre kerülő Anthony Joshua vs. Joseph Parker WBO/IBF/WBA címegyesítő összecsapásról is.

Fury úgy gondolja, a meccs esélyese nem a honfitársa - akivel egyébként folyamatos verbális háborúban áll, már hónapok óta.

"Hogy őszinte legyek, én Parker győzelmét látom, és hétszentség, hogy igaz is lesz. Fiatal, ambíciózus, gyorskezű gyerek, aki keményeket üt, és nagyon jól teljesít olyanok ellen, akik nem képesek lábon elmozogni" - írja a profiboksz.hu.

Tyson Fury nincs jó formában, de az önbizalomból továbbra sem szenved hiánytForrás: AFP/Oli Scarff

A brit bunyós azt is elmondta, hogy abban az esetben, ha Joshua győz és összejön kettejük közös meccse, akkor négy menetben vége is lesz majd - ami Fury nagy jóindulattal közepesnek mondható ütőerejét ismerve meglehetősen merész vállalásnak tűnik.

"Ha megkapom a Joshua elleni mérkőzést, akkor az nem fog négy menetnél tovább tartani. Vagy ő fog lemenni, vagy én. De nem becsülheti alá az ütéseim erejét, a fizikumomat és a méreteimet. Háborút akarok, egy Tommy Hearns vs. Marvin Hagler újrajátszást, csak ugye nehézsúlyban."