Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka és Shane Tusup úszóklubjánál mindenki aggódik, hiszen az Iron Corporation munkatársainak külön-külön kell egyeztetniük az úszóval és férjével, mivel a felek nem beszélnek egymással – írja a Borsonline.hu.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup közös cége, az Iron Corporation dolgozói ugyanúgy teszik a dolgukat, mint a tulajdonosok viszonyának megromlása előtt, de attól tartanak, hogy akár az állásukat is elveszíthetik, ha nem lesz békülés. Az alkalmazottaknak nem kell mindennap egyeztetniük Katinkával vagy Shane-nel, de

ha mégis érkezik felőlük valamilyen kérés, akkor azt a házaspár tagjai egymástól függetlenül teszik meg, azaz egyértelmű, hogy az úszó és férje nincs beszélő viszonyban egymással.

A jelek szerint az Év sportolója gála sem hozott változást a kapcsolatukba Forrás: MTI

A Bors szerint a Katinka életéről szóló könyv, illetve a saját névvel ellátott ruházati termékek eladásában nem jelentkezett visszaesés a házassági válság kirobbanása óta, és egyelőre a szponzorok sem jelezték, hogy kínos számukra az ügy, és ezért eltekintenének a sikeres úszó további támogatásától.

A BioTechUsa ügyvezetője szinte baráti viszonyt ápol Katinkával, aki régóta a cég meghatározó reklámarca, és egyáltalán nem vetődött fel, hogy ez ne így legyen a jövőben is. „A magánélete csakis rá tartozik, mi abba nem szeretnénk belefolyni" – árulta el Kardos Imola, a cég PR-menedzsere.

Az okostelefonjairól elhíresült kínai Huawei sem kíván kihátrálni Katinka mögül, de a céget kizárólag az úszó sorsa érdekli.

– szögezte le Ament Amarilla, a Huawei Technoligies Hungary senior marketingmenedzsere.