Vágólapra másolva!
Eldőlt, hogy Fucsovics Márton Roger Federer ellen a Rod Laver Arénában léphet pályára az ausztrál nyílt teniszbajnokság negyedik fordulójában, ahol a tét a legjobb nyolc közé jutás lesz. (A nagy mérkőzést az Origo élőben közvetíti.) A szervezők a nappali program harmadik meccseként sorolták be az ütközetet, amely azt jelenti, hogy hétfőn reggel erre a csatára ébredhet majd az ország. Annyi biztos, hogy a mérkőzés hétfő hajnalban kezdődik a délutáni program harmadik meccseként. A világranglistán 80. helyen álló magyar játékos összecsapása hajnal 5 óránál hamarabb nem kezdődhet el, akkor sem, ha a két női mérkőzés korábban érne véget.. A vasárnapi edzést követően Fucsovics Márton nyilatkozott az Origónak Melbourne-ben.

A Grand Slam-torna honlapja szerint a találkozónak a legnagyobb stadion, a befedhető, 14 800 férőhelyes Rod Laver Aréna ad otthont, és magyar idő szerint 1 órától két női mérkőzés előzi meg.

A világranglistán 80. helyen álló magyar játékos összecsapása hajnal 5 óránál hamarabb nem kezdődhet el, akkor sem, ha a két női mérkőzés korábban érne véget.

Fucsovics Márton nem aludt túl jól az argentin Kicker legyőzése után, de ez minden meccsét követően így van nála. Fejben már a Roger Federer elleni meccsre készül, amelyet semmiképpen sem szeretne jutalomjátéknak tekinteni.

Nézzék meg Siklós Erik helyszínen készített videóját: