Társoldalunk:

Shane Tusup nélkül élvezi az életet Hosszú Katinka

2018.02.07. 06:58

Hosszú Katinka újra a régi - legalábbis ami a közösségi oldalán lévő tevékenységét illeti. A háromszoros olimpiai bajnoknő az elmúlt hetekben alig-alig osztott meg valamit Facebook oldalán. Ennek vége - írja a Blikk.

Mielőtt megmutatnánk Hosszú Katinka pulykanyaklevesét, vagy azt, hogyan készül az idei versenyekre, mondjuk el, hogy szombaton Kecskeméten ő lesz a díszvendége a negyedik alkalommal megrendezett egynapos úszóversenynek. Hosszú Katinka szombaton délelőtt 11 órakor ugrik medencébe.

Ami a közösségi oldalán lévő posztjait illeti, vagy otthonról, vagy az edzőteremből jelentkezik. Íme egy nagy kérdés a súlyzók mellől:

Vagy egy másik, színesebb kép ugyanonnyan:

De mi újság a konyhában a pulykanyaklevessel? A leves ugyan nincs a képen, de legalább olvashatunk róla.

Ha Shane Tusup közösségi oldalára tévedünk, akkor azt láthatjuk, hogy Hosszú Katinka férje január 15. óta nem posztolt semmit. Nem jelentkezik már bocsánatkérő üzenetekkel sem.

Ha az egyik fél alárendelt szerepbe kerül, próbál megfelelni, bocsánatkérésekkel igyekszik visszaszerezni a másikat, éppen a társa érzéseit, szerelmét veszítheti el – mondta Rusz Edit szexológus a Blikknek. – Így nincs esélye visszakapni, mert nem annak az embernek tűnik, mint akibe beleszeretett a párja. Elképzelhető, hogy Katinka továbblépett, próbálja megtalálni a pozitív kapaszkodókat az életében.

Hosszú Katinka újra aktív életet él a közösségi oldalán és az edzőzeremben isForrás: AFP/Filippo Monteforte

Manhalter Dániel kommunikációs szakember szerint lehet, mindez csak látszat.

Azzal, hogy Hosszú Katinka vidám képeket posztol, például egy elkészült levessel, azt üzeni a rajongóinak, és persze Tusupnak is, hogy jól van, remekül érzi magát egyedül – árulta el a Prompt Media ügyvezetője. – Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy üzenet, amit egy konstruált valóságban mutat meg. Tehát az igazsághoz nem feltétlenül van sok köze. Az pedig, hogy Tusup nem posztol semmit, szintén erős üzenet. Valószínűleg a távolságtartást és a vitától való eltávolodást akarja ezzel mutatni, ráadásul még kicsit titkolózik is.