Zűrös ügyei ellenére egyre jobb formában Tiger Woods

The Honda Classic - Final Round GettyImageRank1 GOLF topics topix bestof toppics toppix
PALM BEACH GARDENS, FL - FEBRUARY 25: Tiger Woods lines up his putt on the fourth green during the final round of the Honda Classic at PGA National Resort and Spa on February 25, 2018 in Palm Beach Gardens, Florida. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A korábbi világelső Tiger Woods visszatérése óta a legjobb teljesítményét nyújtotta a profi golfozók vasárnap zárult Honda Classic elnevezésű viadalán, melyen a 12. helyen végzett Floridában.

A sportág elmúlt több mint két évtizedének első számú alakja tavaly november végén egy meghívásos versenyen tért vissza majdnem egyéves kihagyás után, majd a US PGA Touron január végén szerepelt először. A legrangosabb sorozatban első versenyén a 23. lett, egy hete viszont két nap után kiesett a Genesis Openen.

Most nem esett ki Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Ehrmann

Ezúttal nem fenyegette a gyors búcsú réme, ugyanis a Palm Beach Gardensben rendezett, 6,6 millió dollár összdíjazású viadalon kiegyensúlyozottan játszott, és végül a négy napot az alapütésszámmal megegyező 280 ütéses eredménnyel az előkelő 12. pozícióban zárta.

- nyilatkozta elégedetten a 42 éves sportoló.

A versenyt Justin Thomas nyerte úgy, hogy Luke Listhez hasonlóan 272 ütéssel zárt, majd a rájátszás első pályáján azonnal eldöntötte az első hely sorsát.

A 24 éves amerikai golfozó - aki tavaly megnyerte az év negyedik Major-viadalát, a PGA Championshipet - sikeréért 1,188 millió dollárt kapott.