Egy újabb bordatöréssel megúszta a hatalmas bukást Mark Cavendish

Horizontal CYCLING
A picture taken on February 21, 2018 shows Dimension Data's British sprinter Mark Cavendish fallen on the ground after his crash and before withdrawing from the 2018 Abu Dhabi Tour in the Emirati capital. The British sprint king made an early exit from the Abu Dhabi Tour on February 21 after crashing before the official start of the first stage, colliding with a car that had braked suddenly before reaching the start line in the western desert of Madinat Zayed, according to the official Abu Dhabi television channel. / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
Hihetetlen peches időszakon van túl a britek országúti kerékpározója, aki a Milano-San Remo egynapos versenyen bukfencezett át egy terelőtáblán.

A 32 éves versenyző kálváriája lassan egy éve tart, már ezen a versenyen is törött bordával indult, hiszen a Tirreno-Adriatico nevű viadal első szakaszán is bukott. Ott eltört egy bordája és az arcát is lehorzsolta. A Milano-San Remón átesett egy táblán, a levegőben szaltózott egyet, kórházba is vitték, ahol megállapították, hogy egy újabb bordája tört el és a bokája sincs teljesen rendben, ott a szalagok sérülhettek.

A szezont is egy bukással kezdte Cavandish, Abu-Dzabiban agyrázkódás lett vége.

A versenyt végül az olasz Vincenzo Nibali nyerte meg.