Társoldalunk:

Újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup

2018.03.20. 04:43

Lehet, hogy mégis kibékül egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup? A házaspár hétfőn jó hangulatban hagyta el a Duna Arénát - írta a Blikk.

Hosszú idő után mutatkoztak együtt közösen, a hétfő délelőtti edzést követően jöttek ki az uszodából. Bár az előjelek háborúskodást sugalltak a felek között, tegnap kedélyesen beszélgettek, nevetgéltek a létesítmény előtti lépcsőn. Igaz, külön kocsival távoztak, de lehetett érezni, minimum baráti a viszonyuk, nincs köztük harag. Árulkodó, hogy Tusup továbbra is hordja jegygyűrűjét, s azt sem lehet kizárni, hogy a sportolónő is így tesz – ahogy a Blikk fotóján látható, Hosszú végig a zsebében tartotta a kezét.

November vége óta más utakon járnak, hogy min vesztek össze, azt továbbra sem tudni. Már a decemberi rövid pályás Európa-bajnokságon is Tusup nélkül szerepelt Hosszú, aztán a karácsonyt, majd a szilvesztert is egymástól távol töltötték. Külön laknak, Hosszú trénerként sem számít férjére – csak papíron –, mással készül, és beadta a válókeresetet is.

Újra egy pár lesznek?Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A jelek most mégis arra utalnak, azon dolgoznak, hogy megmentsék válságban lévő házasságukat. Ahogyan azt a Blikk korábban elsőként megírta, szüneteltetik válóperüket, ráadásul Hosszú nagypapája, Bakos László megerősítette, szerinte nem elképzelhetetlen, hogy a pár kibékül.

Egyáltalán nem biztos, hogy eggyel kevesebb családtag lesz nálunk. Azt gondolom, sikerül majd nekik, hogy rendezzék a dolgaikat. Az idő mindent megold" - mondta Bakos a Story magazinnak. "Majd Katinka eldönti, hogy kivel eddzen, s mi a jó neki. Rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. Öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, ez még a hasznára is válhat."