Társoldalunk:

Párterápián keres megoldást Hosszú Katinka és Shane Tusup

2018.03.22. 04:20

A Bors uszodai forrásokból úgy értesült, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup párterápián próbálja rendezni házassági válságukat. A háromszoros olimpiai bajnoknő édesapja cáfolta, hogy lánya kisbabát várna.

A Bors informátora azt mondta, hogy a párterápia Hosszú Katinka ötlete volt. Hosszú az Egyesült Államokban pszichológiát végzett, ezért jól tudja, hogy az ilyen konfliktusokat szakember segítségével könnyebb rendezni. 

A lehetséges béküléssel kapcsolatban a lap megkereste Hosszú Katinka édesapját, a volt válogatott kosárlabdázó Hosszú Istvánt. Örülnék, hogyha türelmesen várna mindenki arra, hogy mi kerekedik ki ebből az egészből" – fogalmazott Hosszú apuka, aki hangos nevetéssel cáfolta azt a legújabb uszodai pletykát, miszerint várandós a bajnoknő. Mindenesetre tuti, hogy közeledik egymáshoz a pár. Az Iron Lady és Shane együtt ment nyaralni, ráadásul – hosszú idő után először – hétfőn a Duna Arénánál is együtt mutatkoztak. A Blikk szerint kedélyesen beszélgettek és nevetgéltek a létesítmény előtti lépcsőn.

A Bors teljes cikkét itt tudja elolvasni.